Food, Tech & Innovatie

Kenniscampus Ede ligt in het hart van de Foodvalley en bevindt zich op de KennisAs. Geen wonder dus dat Food, Tech en Innovatie belangrijke thema's zijn in het onderwijs op de Kenniscampus.

Professionals in de Food sector

Kenniscampus Ede leidt haar leerlingen en studenten op tot innovatieve professionals in de Foodsector. Techniek, innovatie, praktijklessen, practica op uitdagende locaties: alle faciliteiten zijn aanwezig op de Kenniscampus.  

FoodValley

De FoodValley regio is voor de hele wereld het voorbeeld van innovatie in de agrarische sector en voedingsindustrie.  Het onderwijs op de Kenniscampus sluit daarom aan op de behoeften van ondernemers en kennisinstellingen in de regio. 

World Food Centre

Direct naast het intercitystation Ede-Wageningen zal het World Food Center (WFC) Nederland ontwikkeld worden. Het WFC wordt een experience centre voor de agrofoodsector. Door te laten zien én te laten ervaren hoe voedsel gemaakt wordt, van grond tot mond, laat het WFC zien waarom voedsel zo belangrijk is. Een belangrijke ontwikkeling voor onze leerlingen en studenten! Zij krijgen hier volop de ruimte om zich te ontwikkelen op gebied van agrofood. 

world food centre