Sport

Kenniscampus Ede is de eerste gezonde campus van Nederland. Dit doen we niet alleen door aandacht te besteden aan voeding en bewegen in onze lessen.  Sport is een belangrijk onderdeel van de Kenniscampus. En dat valt al op als je de campus doorkruist: op het grasveld van de CHE vind je een gloednieuw calisthenicspark en afgelopen juni is gestart met de bouw van de Topsporthal

Sportknooppunt Ede

Het sportaanbod in Ede is divers en betaalbaar en wordt mede mogelijk gemaakt door Sportknooppunt Ede. Sportknooppunt Ede is ontstaan vanuit de behoefte aan een groter en betaalbaar sportaanbod op de campus. Samenwerking tussen de onderwijsinstellingen en omliggende sportverenigingen liggen ten grondslag aan het in beweging krijgen van zoveel mogelijk leerlingen en studenten. Dit realiseren we aan de hand van een sportkaart. 

Sportkaart

De Sportkaart is er speciaal voor studenten en scholieren van de Kenniscampus Ede. 
Je kunt er onbeperkt mee sporten bij verschillende fitnesscentra, meedoen met bijvoorbeeld een hardloopgroep of trainen bij een vereniging, voor maar €13,95 per maand! De Sportkaart geeft je toegang tot een groot aantal sportactiviteiten. Bekijk hier het overzicht van alle aangesloten sportaanbieders.

Campus Run

  • Elk jaar vindt in april de Campus Run plaats. Rondom de scholen en in het sportpark Hoekelumse Eng. Deze editie hebben verschillende leerlingen en studenten obstakels mogen trotseren. 

Meer weten? Kijk op de website van Sportknooppunt Ede!